01.07.22

Kveten - cerven precteno

 Night hunters serie
Autor: Jeaniene Frost

Upiri Cat a Bones zazivaji nova dobrodrzustvi v nasem svete. Ohrozuji je ghoulove, duchove, a pak samo strestene lidstvo, proti kteremu se musi ubranit. Dozvime se i vice o Spadovi a Denise.

 



No Game No Life serie
Autor: Yuu Kamiya
Sourozenci Sora a Shiro, kteri radi hrajou hry a po internetu o nich koluji myty a legendy, jak ' ' (blank/prazdno) je neporazitelne, se ocitnou v jinem svete, kde se konflikty resi pomoci her.


I Became the Beloved Child of Winter Fenrir: A Story of Being Healed From Despair serie
Autori:  Shouta Shirokuma, Kurosugi Kuron
Mlada divka, ktera ma trable v nasi realite se ocitne v uplne odlisnem svete, kde pomaha vlcimu demonovi s prirodou a prozivaji pritom dobrodruzstvi.

 

Sedmy smysl serie
Autor: Ilka Pacovska
Kamaradi Hanka, Raf a Svata ziji spolu v sirotcinci, ktery jim ze zivota dela peklo. Vyda se je osvobodit dzin, ktery slouzi pani. Diky nemu ma trojice kamaradu moznost zacist novy zivot a vydat se do sveta za velkym dobrodruzstvi.




8-bit kitten serie
Autor: Cube kid
Kote si hraje na schovavanou se svymi kamaradi v lese, avsak jednoho dne se pri schovavani kamaradi ztrati. Eebz se je vyda hledat, avsak ho prepadnou zli vlci. Utece do jeskyne, kde narazi na velkou branou, kterou proskoci ve strachu o svuj zivot. V ten moment se mu cely zivot otoci naruby.


Veskere obrazky pochazi z goodreads.com

Žádné komentáře:

Okomentovat