03.01.22

Stastny novy rok 2022 a shrnuti roku 2021

 


Zdravicko!

Rada bych vam poprala stastny novy rok. Hodne stesti, lasky, penez. Hodne prijemnych a stastnych zazitku.

Pro me byl rok 2021 hodne bolestivy a napnuty, co se tyka pratelstvi. V praci jsem se zbavila na zacatku roku 2021 sikanatora po 3 letech, a pak jsem se rozloucila v prubehu roku s nekolika kamarady. Tento rok bych si rada udrzela pratelstvi, ktera stale mam a nasla nove kamarady v okoli.

Nabrala jsem si par hoby, ktere me bavi. Bohuzel mi v zari kleknul pocitac, musela jsem se nedobrovolne tak rozloucit s 3D a modelovanim na dobu neurcitou. Vyzkousela jsem si programovani, staveni ze spejli od zmrzlin, coz me bavilo. Rada bych se zacala venovat i siti, po kterem uz touzim mnoho let. :) Precetla jsem minuly rok 29 knizek s komiksy, z toho bylo 12 knizek a 17 komiksu. Podarilo se mi mit par zakazek s kreslenim, coz byl pro me uspech take.

Co se tyka sportu, tak jsem se snazila cvicit, ackoliv moje noha mi to minuly rok moc nedovolovala. Jediny, co jsem mohla, tak je plavani, u ktereho jsem vydrzela 4 mesice. Letos chci zkusit znova Blogilates zdali me to chytne. Bohuzel se musim rozloucit s Pamelou Reif, u ktere jsem si znicila nohu.

Zacala jsem spolupracovat s Iri na blogu, kde ji edituji clanky a upravuji blog.

A to byl cely muj rok 2021. 

Jaky byl vas? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat